Webshoppen er lukket og det er ikke muligt at foretage køb.

Anmod om din personlige data


 

Vi videregiver ikke noget data til nogen anden end til det leverings-firma vi benytter, for at sende pakker ud til kundernes adresser. 

Webshoppen kører på Shopify's system og kvitteringsdata forlader ikke Shopify's ordre-arkiv, som kun vi har adgang til. Shopify er et børsnoteret canadisk selskab og de har i skrivende stund ca. 7000 ansatte og der er 1 mio. online butikker, der benytter deres system - det er med andre ord et seriøst foretagende og de tager selvfølgelig de sikkerhedsforanstaltninger, som skal til og som bør være state of the art. Det er også dem der kører computer-processerne omkring dataen. Hvis man vil vide noget mere om det tekniske kan man bare kontakte dem.

Vi forsøger hele tiden at holde os ajour med gældende gdpr regler og selv hvis de høje herrer og damer i de fine glaspaladser nede i Bruxelles og Strassbourg ikke sad og kom på nye ting og sager omkring det her - Der er sikkert mange fuldtidsansatte der sidder og rykker kommaer osv. dagen lang i regelsættene, så ville vi stadigvæk tage kundernes data meget alvorligt. Man skal behandle folks data forsvarligt. 

Hvis du vil vide hvilken data vi har om dig kan du anmode om at få det ved at skrive din email nedenfor

Hermed giver du også samtykke til at vegan-wear kan få din mail adresse således, at vi kan sende dig den tilknyttede data.  Du er også velkommen til at henvende dig via "Kontakt os", hvis du har yderligere spørgsmål.